Scuba Rangers

Een proefduik nemen!

Ben je tussen de 8 en 12 jaar, kun je zwemmen, en ben je altijd al gek geweest van water? Kom dan een echt onderwater avontuur beleven! Samen met een duikinstructeur ga je een uur onderwater met een echte duikfles en leer je hoe je kunt zweven door het water en een paar leuke andere oefeningen. Een fantastische ervaring! De duikintroducties worden verzorgd in het Inge de Bruinbad in Barendrecht (woensdag 18.30 uur) en Zwembad de Kulk in Vlaardingen (zaterdag 15.45 uur). Voor alle spulletjes wordt gezorgd, dus je hoeft alleen je zwemspullen mee te nemen. Het kost slechts 35 euro.

JvT_H5_7370
sr_intro_JvT_H5_9916

Boek jouw te gekke duikintroductie hier rechts

Lid worden van de Scuba Rangers van Haai Five

Heb je al eens een duikintroductie gedaan en smaakt het naar meer? Wordt dan lid van de leukste duikclub voor kids van Nederland. Samen met je leeftijdsgenootjes ga je in 24 lessen een echt en erkend duikbrevet halen: Het Scuba Ranger brevet. Elke week lig je in het water, om de ene week
met perslucht, de andere week krijg je goede snorkeltraining en werken we aan je zwemtechniek en je conditie. Zo maken we een echte duiker van je. Daarnaast organiseren we leuke en informatieve bijeenkomsten over duiken en je lichaam, duikmaterialen en het onderwaterleven. Veiligheid en
plezier hebben zijn de belangrijkste vereisten om je Scuba Ranger brevet te halen. Ook organiseren we jaarlijks een leuk evenement. De contributie bedraagt 48,50 euro per maand, inclusief duikmaterialen. De Scuba Ranger lessen worden verzorgd in de volgende zwembaden:

  • Zaterdag: Zwembad de Kulk in Vlaardingen (15.45 – 16.45 uur)
  • Woensdag: Zwembad Inge de Bruin in Barendrecht (18.30 – 19.30 uur)

JvT_H5_9995
JvT_H5_7450

Specialties halen na je basisbrevet

Na je basisbrevet gaan vrijwel alle Scuba Rangers door met duiken, want dan wordt ’t pas echt leuk. We gaan aan de slag met echte duikspecialties, zoals nachtduiken (duiken in het donker met een duiklamp), navigatie (je weg vinden met een onderwaterkompas), zoeken en bergen (objecten van de bodem liften met een hefballon), rescue (andere duikers kunnen helpen en redden). Elke specialty duurt c.a. 12 lessen. Zo leren jullie elke les dus wel iets nieuws! Naast de maandelijkse contributie zijn hiervoor geen extra kosten.

IMG_9998
JvT_H5_0065

Prijslijst Duiken voor Scuba Rangers (8-12 jaar)

Duikcursus Prijs in euro's
Haai Five Proefduik voor Kids
35
Inschrijfkosten Lidmaatschap Haai Five
25
Maandelijkse contributie Lidmaatschap Haai Five
48,5
Lespakket Scuba Rangers
21
Eindbeëdiging en brevet
35

Scuba Rangers

Schrijf je direct in voor een proefduik!

Slechts eenmalig €35,-