Night & Limited Visibility Diving

SSI Night & Limited Visibility Diver

 

’s Nachts duiken betekent opwinding, avontuur en fascinatie tegelijkertijd! Tijdens een nachtduik ontdek je een andere kant van deze wereld. De complete wereld onder water is nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken. Met een beetje geluk zie je zelfs vissen die ’s nachts actief op zoek gaan naar een prooi. De noodzakelijke voorwaarden voor dit avontuur zijn een goede coördinatie en voldoende duikvaardigheden die je in dit programma verder verbetert. Beschik je over goede duikvaardigheden, een kwalitatief goede uitrusting en plan je de nachtduik/beperkt zicht goed, dan word je beloond met uitstekende duikervaringen. Het programma bestaat uit een online cursus, 1 theoriesessie en 2 duiken in het open water waarbij alle kennis en
technieken onder open water condities worden toegepast De cursus kost 139 euro. Dit leer je bij een Haai Five specialty Night & Limited Visibility:

  • Night versus Limited Visibility duiken
  • Gebruik lampen en andere speciale uitrusting
  • De voorbereiding van de duik
  • De duik
  • Gevorderde technieken

night-limited-visibility-ssi-specialty
SSI_LOGO_Classified_Center_4C_CMYK

Stel je vraag aan Haai Five

Meer informatie ontvangen of benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.