leren duiken in rotterdam

Altijd al willen leren duiken in Rotterdam? Haal je duikbrevet tijdens de SSI Open Water Diver-cursus bij Haai Five Scuba Diving. Dat is een leuke, snelle en effectieve manier om je duikbrevet te halen, zodat je overal ter wereld van het onderwaterleven kunt genieten. En het allermooiste? Het brevet blijft je hele leven geldig.

Wat doe je tijdens de SSI Open Water Diver-cursus?

  • 3 theorielessen met examen in ons clubhuis in Rotterdam
  • 5 zwembadlessen in Rotterdam en omgeving
  • 5 duiken in het buitenwater in de buurt van Rotterdam

Tijdens de theorielessen en zwembadlessen leren onze SSI-gecertificeerde duikinstructeurs je alle basiskennis en vaardigheden die je nodig hebt om veilig en zelfstandig te duiken. Zo lig je met een zorgeloos gevoel in het water. De 5 buitenduiken maken we meestal in het Oostvoornse Meer.

KOSTEN DUIKBREVET HALEN

De SSI Open Water Diver-cursus kost bij Haai Five Scuba Diving € 479. Voor die prijs krijg je het volgende:

  • Theorie- en praktijklessen gegeven door onze enthousiaste duikinstructeurs
  • Een volledige duikuitrusting die je mag lenen tijdens de lessen
  • Toegang tot een online SSI-platform met lesmateriaal
  • Je duikbrevet!
 

PROEFLES DUIKEN

Nog niet helemaal klaar voor een sprong in het diepe? Geen probleem! Voor € 29 volg je een duikintroductie waarbij je kunt kijken of duiken iets voor jou is. Samen met een instructeur ga je een uur onderwater met een echte duikfles en leer je hoe je kunt zweven door het water. We geven de duikintroducties voor volwassenen in Zwembad West in Rotterdam (19.30 uur) en Zwembad de Kulk in Vlaardingen (zaterdag 15.45 uur). Voor alles wordt gezorgd, dus je hoeft alleen je zwemspullen mee te nemen.
Buitenwaterduik vlakbij Rotterdam