SSI Stress & Rescue Diver

Wat doe je als er een probleem ontstaat of als een duiker onder water in paniek raakt? Er zijn veel situaties die meteen opgelost kunnen worden voordat stress paniek wordt. Hier heb je kennis voor nodig en deze situaties moeten regelmatig geoefend worden (al dan niet met rollenspellen) en dat leer je precies in misschien wel de nuttigste en leukste cursus. Dit is het niveau dat elke serieuze duiker minimaal zou moeten bereiken!

Voor het eerst wordt je aandacht naar je buddy of andere duikers geleid en je leert om niet alleen voor jezelf te zorgen. Het programma gaat over het vermijden, herkennen en het oplossen van problemen aan de oppervlakte en onder water. In de SSI Stress & Rescue opleiding leer je online de theorie, neem je deel aan twee theorielessen oefenen we in het zwembad en maken we 4 duiken in het open water. Als voorwaarde voor brevettering heb je een geldig React Right of EHBO/reanimatie diploma nodig. De cursus kost 325 euro. Dit leer je bij een SSI Stress & Rescue opleiding bij Haai Five:

  • Wat is stress?
  • Stress tijdens het duiken: oorzaken en voorkomen
  • Herkennen van en omgaan met stress
  • Omgaan met ongelukken
  • Benodigde vaardigheden voor het omgaan met paniek en reddingsoefeningen
  • Factoren die redding bemoeilijken
Stress Rescue
SSI_LOGO_Classified_Center_4C_CMYK

Stel je vraag aan Haai Five

Meer informatie ontvangen of benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.